Vi växer och söker nya uppdrag!
No form yet! You should add some...

Podab

Vi har jobbat med Podab i 15 år och är riktigt bra på Podabs produkter. Vi är utvalda för att vara PODABs förlängda arm ut mot kund. Med PODAB Professionell Partner får du service från kunniga tekniker som kan deras produkter in i minsta detalj.

Vi är experter på allt som har med service av tvättstugor att göra och kan utföra allt från försäljning, installation och service av Podabs Professionals tvättstugesortiment.

PODAB jobbar bara med professionell tvättstugeutrustning. Inget annat. Det är det som gör oss till specialister.

Ambitionen är att våra produkter, vår specialistkompetens och engagerade service ska leda till ett bekymmersfritt ägande. För att erbjuda det som krävs arbetar vi ständigt med att utveckla och handplocka energieffektiva och högkvalitativa produkter. Vår specialistkompetens och kompletta sortiment ger oss möjligheten att ge varje specifik kund den bästa lösningen.

Vare sig det handlar om service, produkter, installationer, leveranser eller kommunikation ska vi ha högsta kvalitet i det vi gör. I över 70 år har vi specialiserat oss på professionell tvättstugeutrustning och driver utvecklingen för att skapa de bästa förutsättningarna för dig som kund.

Vi levererar alltid kvalitet, inte bara på produktnivå, utan i allt vi gör. Därför erbjuder vi exempelvis alla våra nya kunder Supernöjd Kundgaranti. Vi vill att du ska vara supernöjd med oss och våra produkter. Det är det som driver oss på PODAB.

Service och leverans
Vi arbetar ständigt med att komma närmare dig som kund. Det är viktigt för oss att du känner dig nöjd och trygg med dina investeringar. Vårt mål är att alltid leverera de produkter och reservdelar du behöver i utsatt tid samt att service och support ska vara nära till hands.

Ring eller maila oss så kan vi boka en tid för service eller besiktning,

Kontakta oss för eventuella frågor (OBS! Vi tar endast emot tidsbokningar per telefon.)