Vi växer och söker nya uppdrag!
No form yet! You should add some...

Om företaget

Ekströms Allservice AB erbjuder servicetjänster inom fastighetssektorn huvudsakligen i Stockholm, Tyresö, Haninge, Nacka, och Huddinge. De servicetjänster som erbjuds är bl a drift och underhåll av både bostads- och hyresfastigheter. Med drift och underhåll menas tillsyn och skötsel, kontroll av fastighetens förbrukning samt felavhjälpande underhåll. För ytterligare information om bolagets tjänster, se vidare under fliken tjänster.

Vi är experter och har jobbat med tvättstugeservice i mer än 20 år. Vi jobbar med de mest kända märkena Electrolux Professional Wascator, Podab och Miele Professional. Vi utför allt från service, försäljning samt nyinstallation av tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, manglar m.m.

Företaget har funnits sedan 1995 och har idag ett 50-tal kunder som vi servar med våra tjänster.

En väl omhändertagen fastighet genererar nöjda boende och ger dig som fastighetsägare ett gott rykte. Fastighetsskötsel är en av de viktigaste aspekterna för dem som vistas i fastigheten och en viktig faktor till trivsel. På Ekströms Allservice AB har vi lång erfarenhet av fastighetsskötsel.

Vår fasta övertygelse är för att få bra ekonomi på era underhålls och driftkostnader är det viktigt med förebyggande underhåll istället för dyra panikåtgärder på jourtid.

Vi har många nöjda kunder och en faktor är att vi utgår från dina behov och gör ett serviceavtal som är efter de önskemål som du har. När du anlitar oss kan du vara säker och trygg med att din fastighet kommer att vara i gott skick i många år framåt.

Vilken tjänst är just du i behov av? Vi kan erbjuda ett flertal olika alternativ. Vi är medvetna om att olika fastigheter kräver olika former av fastighetsskötsel.

Vårt främsta mål är att våra kunder ska vara nöjda och som en viktig del i detta erbjuder vi snabb service när ni behöver oss.

Välkommen Ring oss idag så bokar vi in ett möte för att se hur vi kan hjälpa er.

Tvättstugeservice