Vi växer och söker nya uppdrag!
No form yet! You should add some...

Electrolux Service i Stockholm

Wascator, Electrolux service i Tyresö, Nacka, Haninge

Vi är experter och har jobbat med Electrolux service gällande Electrolux Professional samt Wascator maskiner i mer än 20 år och utför allt som har med tvättstugeservice att göra och kan utföra allt från försäljning, installation och service av Electrolux tvättstugesortiment.

Vi kan erbjuda serviceavtal gällande underhållsservice på tvättstugor i flerfamiljshus och vänder oss till bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar, förvaltare och fastighetsägare.

Bekymmersfri textilvård med Electrolux Professional Vår tvättutrustning har mycket bra hållbarhet och lägsta livscykelkostnad i fokus. Våra lågenergiprodukter är så energisnåla att de betalar sig själva.

Vi erbjuder tvättlösningar som är specifikt anpassade för olika branscher. Vår affärside är att ha den bästa servicen samt att ha försäljning av högkvalitativa och miljöanpassade fastighetsmaskiner.

Vår affärsidé är att ge våra kunder den bästa tvättstugeservicen inom Stockholmsområdet samt ha försäljning av högkvalitativa och miljöanpassade varor. Vi vänder oss till fastighetsägare, förvaltare, bostadsrättsföreningar, företag.

Ring eller maila oss så kan vi boka en tid för service eller besiktning,

Kontakta oss för eventuella frågor (OBS! Vi tar endast emot tidsbokningar per telefon.)