Vi växer och söker nya uppdrag!
No form yet! You should add some...

Miele Proffesional Stockholm

Miele service i Tyresö, Nacka, Haninge

Vi är experter på Mieles sortiment av tvättstugeutrustning och har utfört miele service i mer än 20 år så kontakta oss om ni behöver hjälp med service av er Miele tvättstugeutrustning. Ring oss så gör vi en besiktning av er nuvarande utrustning och hela tvättstugeflödet som ni har.

Vi kan erbjuda serviceavtal gällande underhållsservice på tvättstugor i flerfamiljshus och vänder oss till bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar, förvaltare och fastighetsägare.

Med rätt tillbehör kan arbetsprocesser optimeras och förenklas. Det resulterar i att effektivitet och ekonomi förbättras.

Miele Professional erbjuder ett stort urval av tillbehör för de mest olikartade krav, perfekt anpassade till dina behov. Originaltillbehör från Miele har utvecklats särskilt för Mieles maskiner för att garantera bästa resultat.

Miele Professionals mål är att göra Sveriges fastighetstvättstugor mer energieffektiva och optimerade för användning. Därför har vi anpassat tvättutrustningen efter det moderna hushållets behov. Det innebär bl a att tvättmaskiner och torktumlare har en kapacitet på 6,5 kg och att all torkning sker med värmepumpsteknik.

Halverad energiförbrukning med värmepumpsteknik Värmepumpsteknik i fastighetstvättstugan i en traditionell svensk fastighetstvättstuga står torkningen för ca 80% av energiförbrukningen under tvättprocessen. Därför är det viktigt att torkningen är så energieffektiv som möjligt. Om torktumlare och torkskåp är utrustad med värmepumpsteknik mer än halveras energiförbrukningen mot om de är utrustad med frånluftsteknik. Värmepumpsteknik innebär ett slutet kretslopp där energin används optimalt. Det innebär att den varma, fuktiga luften leds in i värmepumpen där den kyls ner av värmeväxlaren – och därmed torkas. Då bli kläderna torra på ett energieffektivt, billigt och miljövänligt sätt.

Två tumlare är bättre än en
För att få en energieffektiv tvättstuga är det viktigt att torktumlarna är anpassade efter torkbehovet. Därför är det alltid bättre att montera in två mindre torktumlare än en stor. Det ger bl a lägre energiförbrukning, eftersom de mindre tumlarna kommer att köras mera välfyllda än den överdimensionerade tumlaren. Två tumlare ger också högre total torkkapacitet, vilket innebär att användningen av torkskåpet (som drar mest energi) kan minska.

Ring eller maila oss så kan vi boka en tid för service eller besiktning.

Kontakta oss för eventuella frågor (OBS! Vi tar endast emot tidsbokningar per telefon.)